Pressi Food & Co -ravintola palvelee vuokralaisia kiinteistön aulassa tarjoillen päivittäin maukkaan aamiaisen, lounaan sekä välipalat. Ruokaa voi ostaa myös kotiin.
Sanonta hyvä ruoka, parempi mieli pätee myös työpäiviin. Se mitä syömme, vaikuttaa koko päivän sujumiseen.
– Asiakkaamme seuraavat tarkasti mitä syövät ja he haluavat hyvää ja terveellistä ruokaa. On kunnia-asiamme tarjota sitä heille, asiakkuuspäällikkö Anna-Liisa Ojala kertoo.
Vantaankoskella sijaitsevan Pressi Smart Premises -toimistorakennuksen aulassa toimiva Pressi Food & Co on avoin ravintola, jonka palveluista pääsevät nauttimaan myös kiinteistön ulkopuoliset asiakkaat.
– Tarjoamme ateriat aamiaisesta lounaaseen ja iltapäiväkahviin. Lisäksi meiltä saa tilattua kokoustarjoilut neuvottelutiloihin ja halutessa ruokaa myös kotiin työpäivän päätteeksi, Ojala kertoo.
Jos asiakkaalla on juhlat, teemme tarvittaessa kakun mukaan.
Aamiaista ja iltapäiväkahvitarjoilua käyttävät eniten talossa työskentelevät. Lounasannoksia menee päivässä noin 180 ja lounastajia tulee kauempaankin.
– Ympäristömme on viihtyisä ja ravintolasta löytyy myös rentoja sohvaryhmiä. Hyvän ruuan ohessa mahdollistuu irtiotto toimistosta. Toivomme, että työn sujuvuus paranee meillä pistäytymisen myötä.
Terveelliset ja hyvät ateriat syntyvät hyvistä kotimaisista raaka-aineista ja jatkuvasta laaduntarkkailusta. Pressi tarjoaa kotitekoista, maistuvaa ja tuoretta ruokaa, mikä vaatii taakseen ammattitaitoisen henkilökunnan. Osa palvelua on läpinäkyvyys. Annosten ravintoaineet, kalorit ja kilojoulet lasketaan ja kerrotaan asiakkaille. Lisäksi huomioidaan allergeenit.
– Haluamme, että ihmiset syövät meillä hyvin ja turvallisesti. Ruokien kaikki ainesosat on kerrottu näkyvästi.
Palvelemme asiakkaitamme puhtaudesta, turvaväleistä ja tunnelmasta huolehtien
Ravintolatoiminnan tulee elää ajassa. Pressi palveleekin asiakkaitaan sen mukaan, kuinka he liikkuvat omassa ympäristössään. Pressin ravintolassa noudatetaan hyvin tarkkaan yleisiä ohjeita, hygieniataso on korkealla ja turvaväleistä huolehditaan vastuullisesti.
– Tämän myötä toivomme, että jatkossakin meille on turvallista tulla lounastamaan. Saimme juuri myös arvostetun My Care-tunnuksen ensimmäisenä ravintolapalvelun tuottajana maailmassa.
Kotiin asti hyvällä mielellä
Anna-Liisa Ojala kertoo, että asiakkaista huolehditaan kotiin asti: – Jos asiakkaamme tietää työskentelevänsä seuraavan päivän kotona, hän voi ostaa meiltä ruuat mukaan etäpäivälle. Myymme vastuullisena toimijana myös hävikkiruuan pois.
Suurkeittiön suunnitteluun tarvitaan erikoisosaamista.
Compass Groupilla (entinen Fazer Food Services) on oma keittiösuunnittelupalvelu. Onnistuneen ravintolakeittiön suunnitteluun tarvitaan ammattitaitoinen näkemys suurkeittiöstä, sen kapasiteetista, laitekannasta, vesipisteistä ja työn sujuvuudesta.
– Ihannetilanne on päästä jo rakennusvaiheessa suunnittelemaan ravintola ja suurkeittiö tarpeita vastaavaksi. Täällä pääsimme hyvässä vaiheessa mukaan, Ojala kertoo.
Yhteistyö, muutosten vieminen maaliin sekä toiminnan kehittäminen yhdessä vuokranantajan kanssa on tärkeää.
– Näin kiinteistössä toimivat yritykset saavat laadukkaan palvelun, jota he käyttävät mielellään. Yhteistyö Tallbergin kanssa on mutkatonta. Aina ei tarvitse kerryttää murheita pitkäksi listaksi vaan tapaamme hyvissä merkeissä, suunnitellen ja ennakoiden tulevaa, Ojala kertoo.
Lisätietoja ravintolapalvelusta
Compass Group, Anna-Liisa Ojala, asiakkuuspäällikkö, p. 040 572 9016
Kysy lisää toimitilaratkaisuistamme:
Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, Kari Oja, kiinteistöpäällikkö, p. 040 825 6653
Pressi Smart Premises, Vantaa
Energiatehokkaassa, uusiutuvaa energiaa hyödyntävässä rakennuksessa on toimistotilojen lisäksi tiloja pienimuotoiseen tuotanto-, varasto- tai logistiikkatoimintaan.
Kiinteistölle on myönnetty LEED Gold- ympäristösertifikaatti, joka on Yhdysvalloista lähtöisin ja kansainvälisesti tunnetuin ympäristötehokkaiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä (LEED = Leadership in Energy and Environmental Design).
Jotta sertifiointi voidaan tehdä, tulee kiinteistön täyttää ennalta määritellyt vähimmäisvaatimukset, jotka liittyvät muun muassa rakennuksen sijaintipaikan kestävyyteen sekä energian-, veden- ja materiaalien kulutukseen. LEED Gold on neliportaisen arviointijärjestelmän toiseksi korkein taso.