Tiedote yrityskaupasta

Takaisin 08.04.15

OY JULIUS TALLBERG AB on myynyt teknisen kaupan alan tytäryhtiönsä EKOMANS OY:n koko osakekannan INDUSTRI-TEXTIL JOB OY:lle, joka on ruotsalaisen perheyhtiön INDUSTRI-TEXTIL JOB AB:n kokonaan omistama tytäryhtiö. Omistusoikeus on siirtynyt uudelle omistajalle 31.3.2015.

Yrityskauppa täydentää ja vahvistaa hyvin INDUSTRI-TEXTIL JOB OY:n nykyistä liiketoimintaa. Järjestely vahvistaa ja laajentaa erityisesti projektikaupan osaamista sekä sovellusalueita. Samalla se luo hyvän ja vahvan pohjan yhtiön liiketoiminnan kasvulle.

Uuden omistajan tavoitteena on jatkaa EKOMANS OY:n yli 40 vuoden ajan harjoittamaa teknistä projektikauppaa teollisuuden ilmanpuhdistusteknologian johtavana toimittajana. Yhtiön toiminta ja asiakkaat ovat viime vuosina keskittyneet sekä kotimaahan että Ruotsiin ja Venäjälle. Ekomans Oy:n viime vuoden liikevaihto oli 4,5 M€ ja palveluksessa oli 7 henkilöä. Toiminta on keskittynyt Keravalle ja Ylöjärvelle.

Yrityskaupan myötä Tallberg Konsernin pitkä historia teknisen kaupan alalla päättyy. Tallberg konsernin toiminta keskittyy jatkossa kaupallisten kiinteistöjen omistamiseen ja kehittämiseen sekä pitkäaikaisiin osakesijoituksiin.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita hyvästä yhteistyöstä toivoen samalla sen jatkuvan entistäkin tiiviimpänä tulevaisuudessa.
Toiminta jatkuu entisellään ja tutut yhteyshenkilöt palvelevat Teitä kuten aikaisemmin.

Lisätietoja yrityskaupasta:
Harry Holmstöm / Oy Julius Tallberg Ab, p. 040 553 1331
Timo Lääti / Industri Textil Job Oy, p. 040 581 4251

Edellinen Seuraava